Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Υπαστυνόμος "προστάτης" φίλων

Ενορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος υπαστυνόμου Α΄, που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και ο οποίος κατηγορείται ότι παρεμπόδισε έργο αστυνομικών, διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οπως έγινε γνωστό, οδηγός οχήματος που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης προσήχθη μαζί με το συνοδηγό, μετά από καταδίωξη στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, αφού προηγουμένως αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο και απείλησε αστυνομικούς.

Μετά την προσαγωγή, ο εν λόγω αξιωματικός επιβίβασε τους δύο άνδρες στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε, επιστρέφοντας μαζί τους στο Αστυνομικό Τμήμα ύστερα από μιάμιση ώρα περίπου. Μετά την επιστροφή του, εξύβρισε τους αστυνομικούς, που είχαν προσαγάγει τα δύο άτομα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο τοπικός Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να του υποβληθεί όλο το προανακριτικό υλικό, για να αξιολογήσει τη συμπεριφορά του Αξιωματικού, από ποινικής πλευράς.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υποβληθεί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας πρόταση σχετικά με ενδεχόμενη διαθεσιμότητα του Αξιωματικού.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα